Dermeden

DermEden

Dermatologija, tarnaujanti grožiui ir saulės poveikio kontrolei, yra „DermEden“ laboratorijų genuose. Kiekvienas produktas kuriamas atsižvelgiant į kasdienį naudojimą ir miesto žmonių gyvenimo poreikius.

Nors šviesa yra būtina gyvybei ir veido spindesiui, ji nuo pat mažens sukuria plika akimi nepastebimus efektus – pirmuosius odos senėjimo veiksnius, kurie akivaizdžiai išryškėja bėgant metams. Nuo šiol, naudodama daugybę naujoviškų ingredientų, „DermEden“ gina natūralius jūsų odos išteklius, kad ilgaamžiškai išsaugotų jos grožio kapitalą.

Inovacijos ir tyrimai

Nuo pat savo veiklos pradžios 2008 m., DermEden užsibrėžė mokslinį tikslą, kad kiekvienas produktas būtų sukurtas remiantis patikimomis medicininėmis ir mokslinėmis vertybėmis, o ne rizikuoti nuolatinių naujovių korta be pakankamo tolimesnės ateities numatymo. Pavyzdžiui, glikolio rūgštis, medicinos sudedamoji dalis, žinoma ir naudojama nuo seniausių laikų, turi aukščiausio lygio mokslinius įrodymus. Ekstrapoliuotas dermoksmetikoje, jis tikrai naudingas priežiūros produktų formulėms.

„DermEden“ priežiūros produktų formulės kuriamos Paryžiuje, prižiūrint dr. Nicolas B., o produktai, visiškai pagaminti Prancūzijoje, parduodami vaistinėse ir parafarmacijoje. DermEden yra plastikos chirurgų ir dermatologų rekomenduojamas prekės ženklas.

Atrask geriausius DERMEDEN pasirinkimus: