JAUTRI ODA

Jautri oda gali pasireikšti visiems odos tipams: sausai, normaliai, mišriai bei riebiai.

Jautrios odos požymiai:

Tempimo jausmas, nusiprausus veidą;

Dažnas paraudimas;

Oda reaguoja į vėją, šilumą, šaltį bei temperatūrų pokyčius;

Odos pleiskanojimas.

Jautrios odos priežastys:

Viena iš pagrindinių priežasčių, kuomet išjautrinama oda - barjero pažeidimas. Be tokių veiksnių kaip oro kaita, odos barjerą galime išjautrinti ir patys: per daug agresyvių priemonių rutinoje, silpnas odos atstatymas, dažnas odos šveitimas, prausimasis po karštu vandeniu, odos trynimas rankšluosčiu, nenaudojamas SPF.

 Pagalba:

Pirminis žingsnis - odos barjero atstatymas. Aktyvias bei agresyvias priemones su AHA, BHA rūgštimis, retinoliu ar vitaminu C trumpam padėkime į šalį. Susitelkime ties odos drėkinimu/maitinimu/atstatymu. Priemonėse ieškokite ingredientų, tokių kaip: keramidai, hialūrono rūgštis, lipidai; glicerinas; azijinė centelė.. BŪTINAI naudokite SPF, nepriklausomai nuo sezono.

Odą prauskite ne po karštu ar šaltu vandeniu, tačiau drugnu; Sausindami odą netrinkite jos; Nenaudokite mechaninių šveitiklių su grūdeliais; Venkite pirčių, baseinų; Nepiknaudžiaukite saulės voniomis, soliariumais.

PRIEMONIŲ PASIRINKIMAI:

EKSEPTION ,,ALL IN ONE" PRAUSIKLIS Prausiklis su PHA rūgštimis, švelniai eksfoliuoja odą, atkuria odos pH. Polihidroksi rūgštys pritraukia drėgmę, taip pat, suteikia odai skaistumo.

PHFORMULA EXFO PRAUSIKLIS

PHFORMULA ,,E.X.F.O" PRAUSIKLIS - Prausiklis, sudėtyje turintis enzyminių dalelių, tad veikia kaip lengvai eksfoliuojantis, tačiau nesisausina odos. Priešingai. Ją maitina bei drėkina. Galima naudoti trim būdais: kaip prausiklį, šveitiklį bei kaukę.

EKSEPTION ,,HYALURONIC B5" SERUMAS

Raminamasis poveikis, sumažina paraudimą, uždegimą, padidėjusį odos jautrumą. Skatina žaizdų gijimą bei pagerina odos tekstūrą.

EKSEPTION SERUMAS SU PROBIOTIKAIS SAUSAI IR JAUTRIAI ODAI 

 

Tai sodrus maitinantis formulės „vanduo aliejuje“ serumas sausai ir jautriai odai su probiotikų kompleksu. Šis serumas yra naudojamas odos ekofloros reguliavimui bei biologinei apsaugai stiprinti, taip pat odos skaistumui ir švytėjimui atstatyti.

PHFORMULA ,,S.O.S" KREMAS

Jautriai, sudirgusiai ir sausai odai. Sumažina drėgmės netekimą, didina kapiliarų pralaidumą. Praturtintos tekstūros kremas, greitai susigeria, nepalieka lipnumo pojūčio. Puiki apsauga odai nuo šalčio bei vėjo.

PHFORMULA ,,P.O.S.T. recovery

Stiprių drėkiklių derinys su maksimaliu drėkinamuoju poveikiu. Paspartina odos drėgmės atstatymą, suteikia odai priešuždegiminį bei antioksidacinį poveikį.

Fusion PROBIOTIX CREAM Kremas
Šis kremas yra naudojamas odos ekofloros reguliavimui bei biologinei apsaugai stiprinti, taip pat odos skaistumui ir švytėjimui pagerinti.