KREMŲ REKOMENDACIJA- ŽIEMA

Pasikeitus oro sąlygoms ne tik lauke, bet ir patalpose, kuriose dėl šildymo bei prasto vėdinimo oras išsausėja - susilpnėja odos apsauginės savybės. Siekiant apsaugoti odos barjerą, rekomenduojame rinktis riebesnį kremą. Sudėtyje esantys riebalai ant odos paviršiaus sudarytų apsauginį sluoksnį ir taip padėtų išsaugoti drėgmę.

Šaltuoju sezonu, dieną nerekomenduojama naudoti lengvų drėkinančių kremų, nes jie - vandens pagrindo, įsigeria labai greitai ir nesudaro odai apsauginės lipidinės plėvelės.

Lengvus, dėkinančius kremus palikite vakaro rutinai, dienos metu - rinkitės maitinančius.

 

REKOMENDUOJAME:

DERMEDEN Drėkinantis kremas sausai odai RICH CREAM
DERMEDEN stipriai drėkinantis veido kremas RICH CREAM, kremo formulėje gausu įvairių hialurono rūgščių, kurios intensyviai drėkina visus odos sluoksnius. Sudėtyje esantis gliukonolaktonas stimuliuoja natūralų odos gebėjimą savarankiškai gaminti hialurono rūgštį ir kolageną (I ir V tipo), kurie yra du pagrindiniai elementai, padedantys palaikyti optimalų odos drėkinimą ir sumažinti matomų raukšlių gylį ir plotį. Veido kremas atkuria hidrolipidinę plėvelę ir suteikia komfortą prastai maitinamai odai.

 

Fusion PROBIOTIX CREAM Kremas su probiotikais
Fusion Probiotix Cream –Sodrus, maitinančios formulės „vanduo aliejuje“ kremas sausai ir jautriai odai su gausiu probiotikų kompleksu. Dėl sudėtyje esančių naturalių cukrų (GOS ir FOS) kremas pagerina odos išvaizdą, padidina spindesį bei sumažina jautrios ir sausos odos diskomforto pojūtį. Mažos molekulinės masės haliurono rūgštis intensyviai drėkina.

 

COSRX Balancium Comfort Ceramide  kremas su keramidais

Keramidai padeda atstatyti ir išlaikyti odos apsauginį barjerą ir aktyvina odos regeneraciją. Atstato odos drėgmės balansą, nuramina ir mažina sudirgimus. Apsaugo odą, mažina šerpetojimus ir stiprina kapiliarų sieneles. Sudėtyje yra centellos ekstraktas, kuris mažina odos raudonį ir ramina odą.

 

ENDOCARE TENSAGE MAITINAMASIS VEIDO KREMAS

 Sodrios ir maitinančios tekstūros kremas, kuris greitai įsigeria ir padeda mažinti raukšles bei stangrumo praradimą, suteikdamas greitą stangrinantį poveikį ir atkuriantis veido ovalą. Jo sodri ir maitinanti tekstūra prisitaiko prie sausiausios odos poreikių.

SOROCI RAMINAMASIS KREMAS “MORNING DRIZZLE”

Drėkinamasis kremas, praturtintas gaiviais vietinės kilmės gamtiniais ingredientais. Švelniai ramina ir gaivina odą. Efektyviai drėkina, išlygina odos tekstūrą, paruošdamas jūsų odą makiažui  tarnauja kaip puiki makiažo bazė puikios dienos pradžiai.

 

Ekseption- GLACIAR REPAIR

Šio kremo sudėtyje yra mineralų, bisabololio ir Neodermyl derinys. Šis naujos formulės kremas buvo sukurtas dėl efektyvaus aktyviųjų ingredientų atstatomojo poveikio, norint suteikti odai malonų vėsinamąjį pojūtį ir suformuoti odos paviršiuje lengvą apsauginę plėvelę.